Vill ha!

Denna jacka är så fiin vill verkligen ha den fast den kostar 990 kr typ och känner inte för att handla den nu för jag har köpt så mycket under de senaste veckorna. Igår beställde jag ett iphone skal från mrgizmo.se med Samir från ph på...han är så snygg. Äntligen är det fredag och jag ska sova över hos Carro med Rebecca.
Trevlig helg sötisar!
 
Kategori: Allmänt Taggar: www.boozt.com, www.mrgizmo.se;

Yeaahh baby lips!

Äntligen så har det jag beställt från craycray kommit! Baby lips cherry me OMG I'm soo happy.... Och igår kom mitt lippbälsam från DM retro. I'm so happy I'm gonna die! haha från "dumma mig". Det rosa är Alice för vi var med varann idag så vi tog kort på våra tillsammans.
 
God news...It worked!!! Jag fick större läppar (lite) men det sticktes som fan! "vill man va fin får man lida pi" som Alexandra sa till mig idag.

craycray mm

I lördags beställde jag baby lips från craycray och ett "läppbalsam" från DM retro. Baby lips:et är i smaken cherry me och läppbalsamet från Dm retro är för att typ läpparna ska se större ut... hoppas de kommer snart. Ikväll är det träning och jag ska plugga lite matte osv osv. Snart är det DM i cheerleading så jag är sjukt taggad! 
Vi syns!